Віза до Аргентини

Віза до Аргентини

постійний мешканець?
Туристична E-visa
не потрiбна
Ділова E-visa
не потрiбна


Туристична E-Visa в Аргентину не потрібна громадянам України на перебування терміном до 90 днів.

Аргентина вiза потрібна для

Найчастіше запитують громадяни Острів Різдва, Кокосові острови and Острів Норфолк
Звучить непогано! Що ще мені потрібно знати, плануючи подорож до Аргентини?

  • По-перше, перевірте поточний термін дії Вашого паспорта.

  • По-друге, переконайтеся, що у Вашому паспорті є чисті сторінки.

  • Насамкінець, перевірте, чи потрібна Вам Транзитна віза.

    Перевірте у авіакомпанії, з якою ви подорожуєте, чи будуть у вас пересадки, як частина Вашої подорожі до Аргентини. Може статися так, що у Вашому шляху вам знадобиться Транзитна віза. Будь ласка ознайомтесь із візовими вимогами цієї країни.

  • Віза до Аргентини для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Аргентинидля отримання більш докладної інформації.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to