Віза до Німеччини

Віза до Німеччини

постійний мешканець?


Туристична Віза в Німеччину. Для громадян України потрібна персональна присутність.

На жаль, на даний момент туристична віза в Німеччину не може бути оформлена через сервіс VisaHQ. Вам необхідно звернутися до найближчого посольство або консульства Німеччини.

Перед тим, як звертатися в посольство, перевірте необхідні документи, час, який піде на обробку даних для візи, і чи приймає посольство заяви поштою.

Щоб туристична віза в Німеччину була оформлена, необхідні такі документи:

a
b
Закордонний паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців.
c
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
d
Паспорт громадянина України. Ксерокопії внутрішнього паспорта, всіх сторінок з відмітками. Для осіб з іншим громадянством – копії візи в Україну та реєстрації.
e
Маршрут. Копія маршруту або заброньовані квитки в авіакомпанії або туристичному агентстві. Будь ласка, не купуйте квитки, доки віза не видана.
f
Приватна власність. Документи про володіння приватною власністю в вашій країні.
g
Медичне страхування. Лист на фірмовому бланку від медичної страхової компанії із зазначенням розміру покриття страховки для заявника, зокрема, вона повинна вказувати на те, що заявник буде застрахований під час подорожі на міжнародному рівні із зазначенням сроку дії цього страхування (з мінімальним медичним страхуванням $ 50,000).
h
Виписка з банківського рахунка. Копія останнього банківського рахунку, що демонструє докази наявності грошових коштів.
i
Виписка з банківського рахунка. Копії банківських виписок за останні 3 місяці.
j
Лист зайнятості. Лист від вашого роботодавця / учбового закладу (на офіційному бланку компанії, з контактною інформацією), в якому написано про те, що відпустка була надана, і що ви повернетеся до вашої нинішньої роботи. Якщо ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю, додайте копію ліцензії бізнесу і податкових декларацій. Якщо ви на пенсії, надішліть листа з вказівкою на ваш трудовий стаж.
k
Бронювання готелю. Копія підтвердження бронювання готелю.
l
Туристичний ваучер. Копія туристичного ваучера, видана туристичною компанією або готелем в Німеччинi, затвердженої Міністерством закордонних справ.
m
Свідоцтво про народження. Копія свідоцтва про народження заявника.
n
Сертифікат про незаперечення. Згода від одного з батьків на виїзд дитини у разі, якщо дитина виїжджає з іншими родичами або знайомими.
o
Візовий збір. Підтвердження про оплату візового збору.
Віза до Німеччини для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Німеччинидля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to