Віза до Гренландії

Віза до Гренландії

постійний мешканець?


Туристична Віза в Гренландію. Для громадян України потрібна персональна присутність.

На жаль, на даний момент туристична віза в Гренландію не може бути оформлена через сервіс VisaHQ. Вам необхідно звернутися до найближчого посольство або консульства Гренландії.

Перед тим, як звертатися в посольство, перевірте необхідні документи, час, який піде на обробку даних для візи, і чи приймає посольство заяви поштою.

Щоб туристична віза в Гренландію була оформлена, необхідні такі документи:

a
b
Закордонний паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців.
c
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
d
Маршрут. Копія квитка в обидва кінці або маршрут.
e
Лист від школи / коледжу. Заявник повинен надати лист від української школи / коледжу, який підтверджує його відвідування і вказує дати, коли він поїде в закордонний учбовий заклад.
f
Медичне страхування. Лист на фірмовому бланку від медичної страхової компанії із зазначенням розміру покриття страховки для заявника, зокрема, вона повинна вказувати на те, що заявник буде застрахований під час подорожі на міжнародному рівні із зазначенням сроку дії цього страхування (з мінімальним медичним страхуванням $ 50,000).
g
Виписка з банківського рахунка. Копія останнього банківського рахунку, що демонструє докази наявності грошових коштів (щонайменше $ 60 на день).
h
Лист зайнятості. Лист від вашого роботодавця / учбового закладу (на офіційному бланку компанії, з контактною інформацією), в якому написано про те, що відпустка була надана, і що ви повернетеся до вашої нинішньої роботи. Якщо ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю, додайте копію ліцензії бізнесу і податкових декларацій. Якщо ви на пенсії, надішліть листа з вказівкою на ваш трудовий стаж.
i
Бронювання готелю. Копія підтвердження бронювання готелю.
j
Свідоцтво про народження. Копія свідоцтва про народження заявника.
k
Сертифікат про незаперечення. Згода від одного з батьків на виїзд дитини у разі, якщо дитина виїжджає з іншими родичами або знайомими.
l
Візовий збір. Підтвердження про оплату візового збору.
Віза до Гренландії для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Гренландіїдля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to