Подаєте заявку онлайн Visit our office
Пересилаєте поштою документи We prepare your documents and application
Отримуєте візи
Експерт з візових послуг у Індія з 2003, VisaHQ це приватне візове агентство, не пов'язане з урядом Індія. VisaHQ забезпечує оперативність послуг для візи в Індія і встановлює плату за послуги. Погляньте на 90 секундне

відео

де ми проводимо порівняння послуг.

            Віза до Індії

Віза до Індії

постійний мешканець?
Туристична E-visa
потрiбна
Ділова E-visa
потрiбна


Е-візу в Індію необхідно придбати до здійснення поїздки. Щоб оформити її у VisaHQ, не потрібно надсилати жодних документів. Ви отримаєте готову візу на вашу електронну адресу. Біометричні деталі буде прийнято після прибуття в Індію.

Е-віза в Індію - це дворазова віза. Коли ви вперше прибуваєте в Індію та предявляєте візу працівнику іміграційної служби, ваш паспорт буде схвалено печаткою електронної візою. Ваш другий в'їзд до Індії має відбутися протягом 60 днів з дати штампування.

Протягом одного року можуть бути видані тільки три електронні візи. Якщо ви плануєте відвідати країну більше двох разів, вам необхідно звернутися в посольство для отримання багаторазової візи.

та завантажте цифрові копії наступних документів:

a
Scanned copy of Україна passport. A clear scan of the photo page and information pages of your valid, signed passport. The passport must also have 2 remaining blank pages upon arrival in India.
b
Фотографія паспортного зразка: повинна бути завантажена в анкету клієнта.
Будь ласка, зверніть увагу
Індійська електронна віза ETA є подвійною в'їзною візою. Коли ви вперше приїдете в Індію та подасте ETA офіцеру з питань імміграції, у ваш паспорт буде поставлено штамп електронної візи. Ваш другий в'їзд до Індії має відбутися протягом 60 днів з дати цього штампу.
Тільки 3 ETA можуть бути видані протягом одного року. Якщо вам потрібні додаткові поїздки, подайте заявку на отримання візи в місцевому індійському консульстві.

Колишні громадяни Індії
Для того, щоб подати заявку на візу, колишні громадяни Індії, які прийняли інше громадянство шляхом натуралізації, повинні представити копію проштампованого бланку відмови від громадянства, або сертифікат про відмову громадянства.

Колишні громадяни Пакистану та Шрі Ланки
На даний момент, VisaHQ.com не може допомогти колишнім громадянам Пакистану та Шрі Ланки отримати візу в Індію. Особа, яка хоче подати заявку на візу, повинна звернутися в найближче посольство чи консульство Індії.

Обов'язкові пункти пропуску через кордон
Подорожуючі повинні здійснити в'їзд через один з наступних портів або аеропортів:
Ахмедабад, Амрітсар, Багдогра, Бенгалуру, Калікут, Ченнаї, Чандігарх, Кохін, Коїмбатор, Делі, Гая Кохін, Гоа, Гувахаті, Хайдарабад, Джайпур, Колката, Лакхнау, Мангалор, Мумбаї, Нагпур, Пуна, Тіручірапалі, Трівандрум, Варанасі та Вішакхапатнам.
Також країну можна покинути через будь-який авторизований пункт пропуску в Індії.

Особи, яких професія пов’язана із засобами масової інформації
Журналісти, письменники, фотографи, дизайнери та ті, хто працюють з засобами масової інформації, незважаючи на мету поїздки в Індію, повинні подавати заявку на Журналістську візу.

ВАЖЛИВО:

Заявники:

• які були заарештовані / переслідувані / засуджені судом будь-якої країни;

• яким було відмовлено у в'їзді / депортовано будь-якою країною, включаючи Індію;

• які займалися торгівлею людьми / незаконним обігом наркотиків / жорстоким поводженням з дітьми / злочинами проти жінок / економічними правопорушеннями / фінансовим шахрайством;

• які коли-небудь займалися кіберзлочинністю / терористичною діяльністю / саботажем / шпигунством / геноцидом / політичним вбивством / іншими видами насильства;

• які будь-якими засобами висловлювали, виправдовували чи прославляли терористичне насильство або ж спонукали інших до терористичних дій чи інших злочинних діянь;

• які шукали притулку (політичного чи іншого) у іншій країні;

Не мають права на отримання електронної візи і мають подати заявку на отримання візи в найближчому консульстві Індії.

Будь ласка, зв'яжіться з VisaHQ для отримання додаткової інформації.

Тільки три туристичні е-візи можуть бути видані протягом одного календарного року.

туристична e-visa до Індії. Ціни для громадян України

Double entry (60 day stay)
  • Максимальний термін дії: до 4 місяців
  • Час обробки даних: 5 робочих днів
  • Загальна вартість:
Максимальний термін перебування в Індії: 60 днів Індія visa help
Максимальний термін перебування в Індії: 60 днів Індія visa help
Віза до Індії для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Індіїдля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to