Віза до Латвії

Віза до Латвії

постійний мешканець?


Туристична Віза в Латвію. Для громадян України потрібна персональна присутність.

На жаль, на даний момент туристична віза в Латвію не може бути оформлена через сервіс VisaHQ. Вам необхідно звернутися до найближчого посольство або консульства Латвії.

Перед тим, як звертатися в посольство, перевірте необхідні документи, час, який піде на обробку даних для візи, і чи приймає посольство заяви поштою.

Щоб туристична віза в Латвію була оформлена, необхідні такі документи:

a
Туристична Віза до Латвії - заповнена анкета
b
Закордонний паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців.
c
Passport Photo: 1 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
d
Водійське посвідчення. Копія водійських прав або рахунки за комунальні послуги, з зазначенням ім'я і поточної адреси заявника.
e
Паспорт громадянина України. Ксерокопії внутрішнього паспорта, всіх сторінок з відмітками. Для осіб з іншим громадянством – копії візи в Україну та реєстрації.
f
Маршрут. Копія квитка в обидва кінці або підтверджений маршрут.
g
Медичне страхування. Лист на фірмовому бланку від медичної страхової компанії із зазначенням розміру покриття страховки для заявника, зокрема, вона повинна вказувати на те, що заявник буде застрахований під час подорожі на міжнародному рівні із зазначенням сроку дії цього страхування (з мінімальним медичним страхуванням $ 50,000).
h
Виписка з банківського рахунка. Копія останнього банківського рахунку, що демонструє докази наявності грошових коштів (щонайменше $ 60 на день).
i
Лист зайнятості. Копія листа від Вашого роботодавця на бізнес бланку, з контактними даними, де підтверджено, що відпустка була надана, а також вказано мету і тривалість поїздки, і засвідчено, що Ви повернетеся до Вашої нинішньої роботи. Якщо ви займаєтеся власним бізнесом, додайте копії бізнес ліцензії та податкової декларації. Для студентів, прохання надати офіційний лист з навчального закладу про те, що у Вас гарна репутація, і що ви зареєстровані на майбутній семестр. Якщо Ви на пенсії, просимо надати документ, що підтверджує ваш пенсійний фонд.
j
Бронювання готелю. Копія підтвердження бронювання готелю.
k
Лист-запрошення. Офіційний лист-запрошення від туристичного агентства в Латвії, на ім'я консульства Латвії.
l
Свідоцтво про народження. Копія свідоцтва про народження дитини, яка виїжджає разом із заявником.
m
Сертифікат про незаперечення. Згода від одного з батьків на виїзд дитини у разі, якщо дитина виїжджає з іншими родичами або знайомими.
n
Візовий збір. Підтвердження про оплату візового збору.
Віза до Латвії для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Латвіїдля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to