Замовити візу Visit our office
Пересилаєте поштою документи We prepare your documents and application
Отримати візу Submit application in person
Експерт з візових послуг у Лесото з 2003, VisaHQ це приватне візове агентство, не пов'язане з урядом Лесото. VisaHQ забезпечує оперативність послуг для візи в Лесото і встановлює плату за послуги. Погляньте на 90 секундне

відео


            Віза до Лесото

Віза до Лесото

Потрібна допомога?Консультація Online
постійний мешканець?


та завантажте цифрові копії наступних документів:

a
Паспорт. Паспорт повинен містити принаймні 2 порожніх візи сторінок і бути дійсним щонайменше на шість місяців довше, ніж запланований період перебування в Королівстві Лесото.
b
Фото. Недавні кольорові фотографії (2 дюйми x 2 дюйми), зроблені протягом 6 місяців, що містять інформацію про особу.
c
Маршрут. Копія квитка в обидва кінці або підтверджений маршрут.
d
Вакцинації проти жовтої лихоманки. Копія міжнародного сертифікату про вакцинацію проти жовтої лихоманки.
e
Медичне страхування. Підтвердження медичного страхування, що охоплює міжнародні поїздки.
f
Виписка з банківського рахунка. Копія останнього банківського рахунку, що демонструє докази наявності грошових коштів.
g
Лист зайнятості. Оригінал листа від Вашого роботодавця на фірмовому бланку, з контактними даними, із зазначенням дати, коли Ви були найняті, Ваша посада в компанії, і про те, що відпустка була надана, мета і тривалість поїздки, і що Ви повернетеся до Вашої нинішньої роботі. Для студентів, прохання надати офіційний лист від навчального закладу про те, що Ви перебуваєте на хорошому рахунку, і що Ви зареєстровані на майбутній семестр.
h
Лист-запрошення. Копія запрошення від родичів або друзів в Лесото.
Всі документи, що подаються на іноземній мові (крім англійської), повинні супроводжуватися офіційним англійським перекладом.

Якщо ви подорожуєте з неповнолітніми віком від 16 років і нижче, ви повинні вказати наступне:


• імена повинні бути однаковими, свідоцтва про народження повинні бути надані;

• якщо не з однієї сім'ї, лист від матері, батька, опікуна - з документацією, що показує опікунство, що дозволяє неповнолітньому подорожувати до Лесото.

туристична e-visa до Лесото. Ціни для громадян України

Одноразовий в'їзд
  • Максимальний термін дії: до 3 місяців
  • Термін оформлення візи: 3 робочих днів
  • Загальна вартість:
Багаторазовий в'їзд
  • Максимальний термін дії: до 6 місяців
  • Термін оформлення візи: 3 робочих днів
  • Загальна вартість:
Віза до Лесото для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Лесотодля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to