Віза до Мексики

Віза до Мексики

постійний мешканець?


Після в'їзду в Мексику вам може бути дозволено перебувати на території країни до 180 днів.

Обов'язковою вимогою для отримання електронного підтвердження на візит в Мексику є наявність українського, російського або турецького громадянства. Також місцем народження обов'язково повинна бути одна з перелічених країн.

Туристична Віза в Мексику. Для громадян України потрібна персональна присутність.

Нажаль, на цей час туристична віза до Мексики не може бути оформлена через сервіс VisaHQ.

Додаткові дії, які ви можете виконати:

  • Перевірте поточну дійсність вашого паспорта та наявність порожніх візових сторінок.

  • Зверніться до найближчого посольства чи консульства Мексиці

    Скористайтеся нашою базою даних посольств і консульств , щоб знайти найближче посольство або консульство.

  • Громадянам України, які мають дійсну візу в Сполучені Штати або дійсну картку постійного жителя для Сполучених Штатів, Канади, Японії, Великобританії чи будь-якої країни-учасниці Шенгенського договору, не потрібно оформляти візу в Мексику. Будь ласка, зверніться у посольство за подальшою інформацією.
    Віза до Мексики для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Мексикидля отримання більш докладної інформації.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to