Віза до Монако

Віза до Монако

постійний мешканець?


Туристична Віза в Монако. Для громадян України потрібна персональна присутність.

На жаль, на даний момент туристична віза в Монако не може бути оформлена через сервіс VisaHQ. Вам необхідно звернутися до найближчого посольство або консульства Монако.

Перед тим, як звертатися в посольство, перевірте необхідні документи, час, який піде на обробку даних для візи, і чи приймає посольство заяви поштою.

Щоб туристична віза в Монако була оформлена, необхідні такі документи:

a
Туристична Віза до Монако - заповнена анкета
b
Закордонний паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців.
c
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
d
Паспорт громадянина України. Ксерокопії внутрішнього паспорта, всіх сторінок з відмітками. Для осіб з іншим громадянством – копії візи в Україну та реєстрації.
e
Маршрут. Копія квитка в обидва кінці або маршрут.
f
Лист від школи / коледжу. Заявник повинен надати лист від української школи / коледжу, який підтверджує його відвідування і вказує дати, коли він поїде в закордонний учбовий заклад.
g
Медичне страхування. Лист на фірмовому бланку від медичної страхової компанії із зазначенням розміру покриття страховки для заявника, зокрема, вона повинна вказувати на те, що заявник буде застрахований під час подорожі на міжнародному рівні із зазначенням сроку дії цього страхування (з мінімальним медичним страхуванням $ 50,000).
h
Виписка з банківського рахунка. Копія останнього банківського рахунку, що демонструє докази наявності грошових коштів.
i
Лист зайнятості. Лист від вашого роботодавця / учбового закладу (на офіційному бланку компанії, з контактною інформацією), в якому написано про те, що відпустка була надана, і що ви повернетеся до вашої нинішньої роботи. Якщо ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю, додайте копію ліцензії бізнесу і податкових декларацій. Якщо ви на пенсії, надішліть листа з вказівкою на ваш трудовий стаж.
j
Бронювання готелю. Копія підтвердження бронювання готелю.
k
Туристичний ваучер. Копія туристичного ваучера, видана туристичною компанією або готелем в Монако, затвердженої Міністерством закордонних справ.
l
Дозвіл на шлюб. Копія свідоцтва про шлюб заявника.
m
Свідоцтво про народження. Копія свідоцтва про народження заявника.
n
Сертифікат про незаперечення. Згода від одного з батьків на виїзд дитини у разі, якщо дитина виїжджає з іншими родичами або знайомими.
o
Візовий збір. Підтвердження про оплату візового збору.
Віза до Монако для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Монакодля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to