Віза до Чорногорії

Віза до Чорногорії

постійний мешканець?
Туристична віза
не потрiбна
Ділова віза
не потрiбна
Транзитна віза
не потрiбна


Туристична Віза в Чорногорію не потрібна громадянам України на перебування терміном до 90 днів.

Чорногорія вiза потрібна для

Звучить непогано! Що ще мені потрібно знати, плануючи подорож до Чорногорії?

  • По-перше, перевірте поточний термін дії Вашого паспорта.

  • По-друге, переконайтеся, що у Вашому паспорті є чисті сторінки.

  • Насамкінець, перевірте, чи потрібна Вам Транзитна віза.

    Перевірте у авіакомпанії, з якою ви подорожуєте, чи будуть у вас пересадки, як частина Вашої подорожі до Чорногорії. Може статися так, що у Вашому шляху вам знадобиться Транзитна віза. Будь ласка ознайомтесь із візовими вимогами цієї країни.

  • Віза до Чорногорії для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Чорногоріїдля отримання більш докладної інформації.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to