Віза до Нової Каледонії

Віза до Нової Каледонії

постійний мешканець?


Туристична Віза в Нову Каледонію. Для громадян України потрібна персональна присутність.

На жаль, на даний момент туристична віза в Нову Каледонію не може бути оформлена через сервіс VisaHQ. Вам необхідно звернутися до найближчого посольство або консульства Нової Каледонії.

Перед тим, як звертатися в посольство, перевірте необхідні документи, час, який піде на обробку даних для візи, і чи приймає посольство заяви поштою.

Щоб туристична віза в Нову Каледонію була оформлена, необхідні такі документи:

a
b
Закордонний паспорт, дійсний ще мінімум 6 місяців.
c
Passport Photo: 2 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
d
Паспорт громадянина України. Ксерокопії внутрішнього паспорта, всіх сторінок з відмітками. Для осіб з іншим громадянством – копії візи в Україну та реєстрації.
e
Маршрут. Копія маршруту або заброньовані квитки в авіакомпанії або туристичному агентстві. Будь ласка, не купуйте квитки, доки віза не видана.
f
Медичне страхування. Підтвердження медичного страхування, що охоплює міжнародні поїздки.
g
Виписка з банківського рахунка. Копії банківських виписок за останні 6 місяці.
h
Лист зайнятості. Лист від вашого роботодавця / учбового закладу (на офіційному бланку компанії, з контактною інформацією), в якому написано про те, що відпустка була надана, і що ви повернетеся до вашої нинішньої роботи. Якщо ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю, додайте копію ліцензії бізнесу і податкових декларацій. Якщо ви на пенсії, надішліть листа з вказівкою на ваш трудовий стаж.
i
Бронювання готелю. Копія підтвердження бронювання готелю.
j
Виписки з банківських рахунків запрошуючої сторони. Якщо Ви будете отримувати фінансову підтримку від приймаючої сторони або іншого спонсора в Новiй Каледонії, будь ласка, надайте копію його особистого банківського рахунку. Зверніть увагу, що в запрошеннi від приймаючої сторони варто конкретно вказувати види підтримки, які будуть надаватися (фінансова, житло і т.д.).
k
Лист-запрошення. Офіційний лист-запрошення від туристичного агентства в Новiй Каледонії, на ім'я консульства Нової Каледонії.
l
Дозвіл на шлюб. Копія свідоцтва про шлюб заявника.
m
Свідоцтво про народження. Копія свідоцтва про народження заявника.
n
Сертифікат про незаперечення. Згода від одного з батьків на виїзд дитини у разі, якщо дитина виїжджає з іншими родичами або знайомими.
o
Візовий збір. Підтвердження про оплату візового збору.
Віза до Нової Каледонії для громадян Україна потрібна, зв'яжіться з найближчим Посольство Нової Каледоніїдля отримання більш докладної інформації.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to